Візит делегації УкрІНТЕІ до Республіканського центру трансферу технологій (Мінськ, Білорусь)

В рамках виконання заключного етапу Спільного проекту «Побудова українсько-білоруського сегменту інформаційно-технологічної платформи трансферу технологій колективного використання на базі автоматизованих систем формування ресурсів УкрІНТЕІ і РЦТТ» в період з 12 по 16 листопада 2018 р. делегація ДНУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» у складі в.о. директора Камишина В.В., радника в.о. директора Вертія О.О. та зав. сектора формування інноваційних ресурсів та трансферу технологій Михальченкової О.Є. з робочим візитом відвідала Республіканський центр трансферу технологій (РЦТТ) у м. Мінськ, Білорусь.

Від Білорусі на зустрічі були присутні: директор Центру системного аналізу і стратегічних досліджень НАН Білорусі Гончаров В.В., директор РЦТТ Успенський О.О. та начальник відділу маркетингу РЦТТ Кузьмін В.В. Мета візиту – визначення ступеня залученості білоруських розробників в науково-технологічну сферу України, і українських розробників в науково-технологічну сферу Республіки Білорусі; удосконалення механізму обміну науково-технічною інформацією між Україною та Республікою Білорусь; узгодження робочих моментів в процесі обміну науково-технічною інформацією (періодичність обміну, що цікавлять області дослідження).

Учасники зустрічі відзначили, що їм вдалося досягти стійких і надійних результатів за якістю обміну науково-технічною інформацією між УкрІНТЕІ і РЦТТ, а також з питання продовження співпраці УкрІНТЕІ і РЦТТ та вдосконаленні українсько-білоруського сегмента, а також регламентації роботи в його рамках. Результати даної зустрічі рекомендується використовувати при подальшій роботі, яка визначає взаємодію УкрІНТЕІ з іншими країнами на базі інформаційно-технологічної платформи трансферу технологій колективного використання в формі створення сегментів.