ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «ІНФОРМАЦІЯ, АНАЛІЗ, ПРОГНОЗ – СТРАТЕГІЧНІ ВАЖЕЛІ ЕФЕКТИВНОГО ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ»

7 листопада 2019 року у м. Київ (Україна) відбудеться ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інформація, аналіз, прогноз – стратегічні важелі ефективного державного управління», яка пройде за сприяння Міністерства освіти і науки України у рамках ІV Міжнародного форуму «INNOVATION MARKET».

Місце проведення:  Міжнародний виставковий центр, павільйон №4 (Броварський проспект, 15, Київ, Україна, 02000; http://innovationmarket.com.ua/)

Напрями роботи конференції:

  • інформаційно-аналітична підтримка науково-технічної, інноваційної діяльності та трансферу технологій;
  • прогнозування пріоритетних напрямів науково-технологічного розвитку: підходи, методи;
  • результати науково-технічної, інноваційної діяльності та діяльності у сфері трансферу технологій в Україні;
  • науково-технічна та інноваційна діяльність в Україні в контексті євроінтеграційних процесів;
  • наука і освіта України за показниками світових рейтингів та міжнародних наукометричних баз даних;
  • створення і використання електронних ресурсів, наукометричних  баз даних, електронних бібліотек.

Запрошуються: науковці, керівники і представники ЗВО, галузевих інститутів, представники бізнес-структур, усі зацікавлені особи.

Мови конференції: українська, англійська.

Реєстрація учасників: з 10.00 до 10.30. Відкриття конференції: о 10.30.

Планується видати Збірник матеріалів конференції. До друку приймаються доповіді або тези доповідей в MS Word (.doc або .rtf), що не публікувалися раніше обсягом до 6 стор. 14 кегль, 1,5 інтервал. Доповідь має включати: назву, прізвище, ім’я, по батькові (повністю), посади, інформацію про науковий ступінь авторів, назву установи, електронну адресу. Доповіді приймаються до 21 жовтня 2019 р.

Форми та умови участі:

очна участь – організаційний внесок – 250 грн, що включає: вартість квитка на ІV Міжнародний форум «INNOVATION MARKET», безпосередньо участь у заході, розміщення публікації у Збірнику матеріалів конференції, примірник матеріалів у електронному вигляді, надання програми конференції, ідентифікаційного бейджа, сертифіката учасника конференції, а також організаційні витрати.

заочна участь – організаційний внесок – 150 грн, що включає: розміщення публікації у Збірнику матеріалів конференції, надання програми конференції, сертифіката учасника. Вартість заочної участі сплачується на розрахунковий рахунок Організатора після подання Заявки.

* Увага! Вартість участі не включає: надання друкованого примірника Збірника матеріалів конференції, який можна придбати, вказавши про це у Заявці учасника (100 грн за один друкований примірник).

Проїзд, проживання та харчування – за рахунок відряджуючої сторони.

Вартість заочної участі не включає витрати на поштову пересилку друкованих матеріалів конференції.

Для участі у роботі конференції необхідно до 25 жовтня 2019 р. надіслати заявку за наведеною формою учасника на електронну адресу ilv@uintei.kiev.ua (тема «Міжнародна науково-практична конференція») або зареєструватися за посиланням.

Організаційний внесок необхідно сплатити до 25 жовтня 2019 р.
на розрахунковий рахунок УкрІНТЕІ.

Реквізити для оплати:
р/р 31257274197044, МФО 820172 ДКСУ у м. Києві,
ЄДРПОУ 40814998, ІПН 408149926502

Організаційний комітет конференції:

Іващенко Любов Василівна (044) 521-00-39, (066) 449-83-27, ilv@uintei.kiev.ua