Триває реєстрація на тренінг для експертів з підготовки та подання пропозицій на конкурси «ГОРИЗОНТ 2020» – захід відбудеться 16-18 грудня

МОН та Європейська Комісія запрошують українських дослідників та виконавців проєктів у «Горизонті 2020» на тренінг «Підтримка співпраці між Україною та ЄС в галузі досліджень та інновацій: тренінги для експертів «Horizon 2020» для надання допомоги дослідникам державного та приватного секторів».

Захід проходитиме впродовж трьох днів – 16-18 грудня 2019 року.

Головна мета – підтримка успішної участі України в «Горизонт 2020» та інтеграції до Європейського дослідницького простору. Тому тренінг буде спрямований на навчання експертів, які в майбутньому зможуть консультувати науковців щодо підготовки та подання проєктних пропозицій на конкурси «Горизонт 2020».

Учасникам розкажуть про важливі аспекти змісту та структури пропозиції, а також про критерії оцінювання та створення консорціуму.

Місце проведення: м. Київ, вул. Антоновича, 180 (приміщення Державної науково-технічної бібліотеки України).

Участь безкоштовна, але за попередньої реєстрації: https://h2020-proposal-writing-camp-ukraine.service-facility.eu/en/registration За цим же посиланням розміщена докладна програма заходу.

Дедлайн реєстрації – 9 грудня 2019 року.

Джерело: МОНУ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *