ПРИРОДНІ КОМПОЗИТИ АНТИОКСИДАНТІВ І ГЛІКОЗАМІНОГЛІКАНІВ ЯК НЕЙРОПРОТЕКТОРИ ТА СТИМУЛЯТОРИ НЕЙРОРЕГЕНЕРАЦІЇ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Розробка стосується створення коктейлів природних антиоксидантів у комбінації з природними глікозаміногліканами (гепаран-сульфатом і гілауроновою кислотою) з метою отримання фармацевтичних і харчових композитів для превентивної протекції нервової системи та стимуляції регенерації нервових клітин після травм.

ОПИС:

Суть розробки полягає в урахуванні кореляції комплексного аналізу нейрональних адгезивних молекул, основних компонентів цитоскелета нервових клітин і міжклітинного матриксу мозку. Проведено молекулярно-біохімічне дослідження ефективних нейропротекторних сполук природного походження та розроблено алгоритм превентивного запобігання розвитку енцефалопатій за умов патологій різного генезу.

ПЕРЕВАГИ:

На відміну від наявних лікарських препаратів зі складом антиоксидантів різного генезу, в основу запропонованого проекту покладено принципово нові молекулярно-біохімічні дані щодо стимуляції відновлення нервових клітин і зниження розвитку реактивного астрогліозу за участю комбінованої дії природних речовин антиоксидантів і глікозаміногліканів.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Медичні, діагностичні, фармакологічні і реабілітаційні заклади.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Необхідне доопрацювання.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Необхідне доопрацювання.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

    • Продаж ліцензій.
    • Спільне доведення до промислового рівня.

НОВИЗНА:

5 патентів України.

 

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *