СИСТЕМИ МОНІТОРИНГУ ОБ’ЄКТІВ В УМОВАХ ДИНАМІЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Розроблено програмне забезпечення для оцінювання та прогнозування структурної стійкості об’єкта в умовах динамічних навантажень та під впливом зміни технічного стану об’єкта. Одержані результати призначені для застосування у сферах забезпечення безаварійної та ефективної експлуатації складних просторових об’єктів.

ОПИС:

Розроблено систему моніторингу, алгоритмічне та програмне забезпечення для визначення і візуалізації параметрів напружено-деформовано стану, вібрації та просторового положення об’єкта під впливом динамічних навантажень. Розроблено методики та проведено калібрування вібраційних датчиків, розроблено блок безпроводової передач даних. Реалізовано макетний зразок системи моніторингу.

ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ:

Впровадження розробки сприятиме забезпеченню збереження довкілля, безпечній експлуатації відповідальних споруд та об’єктів, безпеці життєдіяльності людей.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Доцільним є впровадження результатів у практику контролю інженерних споруд спеціального призначення, об’єктів машинобудування, енергетики, нафто-газотранспортної галузі.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Потрібне доопрацювання.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Виготовлений дослідний зразок.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

    • Спільне доведення до промислового рівня.
    • Продаж ліцензій.

НОВИЗНА:

    • 1 патент України.
    • 10 свідоцтв України.

 

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *