ПЕРЕТВОРЮВАЧ ІРЖІ «КОНТРАСТ»

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Українське приватне підприємство розробило технологію екологічно чистого перетворювача іржі, призначеного для підготовки іржавої поверхні перед нанесенням на неї лакофарбових або ізоляційних матеріалів.

ОПИС:

Перетворює іржу товщиною 100-300 мкм в захисну антикорозійну плівку-грунт, замінює механічне очищення поверхні сталевих конструкцій від іржі, створює умови для надійного і тривалого захисту від корозійного руйнування. Області застосування: промисловість та інші галузі, де використовуються вироби з металу. Перетворювачем можна обробляти поверхні, які стикаються з харчовими продуктами і питною водою, а також користуватися ним в закритих приміщеннях без додаткових запобіжних заходів. Перед нанесенням перетворювача на поверхню металевих конструкцій або виробів з легованих, високолегованих, рядових і інших металів, які схильні до руйнування (будівельні та інші зварні конструкції тривалого використання – трубопроводи, мости, вежі, кузова автомобілів, вагони, електротранспорт, резервуари, цистерни, паркани, дахи, венціляційні системи з оцинкованої сталі, тощо), очистка від жиру, бруду, пластової іржі і старого лакофарбового покриття. Засіб наноситься на суху або вологу поверхню суцільним рівномірним шаром без підтіків будь-яким способом: щіткою, валиком, за допомогою рушника, розпилювачем, тощо. Процес перетворення іржі при температурі іржі + 20С триває 30-120 хвилин, після чого на обробленій поверхні утворюється захисна темно-синя плівка-грунт. Після повного висихання нанести покриття: грунт, фарбу, ізоляцію. На сталевих поверхнях, які знаходяться під постійним конденсатом, перетворювач і спеціальні покриття наносяться на вологу поверхню. За допомогою перетворювача виявляються і блокуються центри корозії під емаллю і в порах металу. Витрати засобу: 60-200г / кв.м. Склад пройшов успішні «польові» випробування на великих заводах, в галузевих інститутах і будівельних підприємствах України.

ПЕРЕВАГИ:

Новий перетворювач іржі – ефективний, не токсичний, екологічно безпечний, не горить, не вимагає піско- та дрібоструменевого очищення поверхні. Тільки даний перетворювач іржі має здатність проникати в пори. Його використання дозволяє отримувати більш міцне і стійке до навколишнього середовища покриття, покращує адгезію лакофарбових матеріалів з металом і підвищує корозійну стійкість в 6-8 разів.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Виробники і споживачі металевих конструкцій, виробів, обладнання з легованих, високолегованих, рядових або інших металів, які схильні до руйнування (будівельні та інші зварні конструкції тривалого використання – арматури, вузли сполучення, залізобетонні конструкції, трубопроводи, мости, вежі, кузова автомобілів, вагони, електротранспорт, резервуари, цистерни, паркани, дахи, вентиляційні системи з оцинкованої сталі, обладнання для харчової промисловості та ін.).

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Даний перетворювач підвищує корозійну стійкість металів в 6-8 разів.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Вже на ринку.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

    • Виробнича угода.
    • Договір про надання послуг.

НОВИЗНА:

1 патент України.

 

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *