БЕЗКОНСОЛЬНО-БЕЗКАПІТЕЛЬНО-БЕЗБАЛКОВА КОНСТРУКТИВНА СИСТЕМА БУДІВЕЛЬ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Ефективне розв’язання проблеми підвищення енергоефективності будівництва, зниження вартості та прискорення термінів зведення будівель.

ОПИС:

У загальному випадку каркас безконсольно-безкапітельно-безбалкової конструктивної системи (БББКС) складається з вертикальних багатоярусних колон без виступаючих опорних частин, плит перекриття та в’язів. За своєю сутністю БББКС являє залізобетонні перекриття безпосередньо з’єднані з колонами за рахунок прогресивних вирішень їх стиків. Удосконалення БББКС полягає в тому, що за рахунок уведення суцільних залізобетонних діафрагм жорсткості та фундаментів під них стало можливим значно зменшити вертикальне навантаження на колони нижніх поверхів і, тим самим, у будівлях, зведених за такою системою, збільшити кількість поверхів з 12-ти до 16-ти.

ПЕРЕВАГИ:

Порівняно з конструктивними системами «Delta», «SCOP PPB», «Dycore», «Сочі», «Аркос», «Казань XXI в.», «РАДІУСС», «УДС» та «Рекон» каркасна система БББКС відрізняється найменшою товщиною залізобетонного перекриття (160 мм), при цьому воно абсолютно плоске за рахунок відсутності ригелів та капітелей, що є вагомою перевагою при розробленні дизайну інтер’єру будівель як житлового так і громадського призначення. Основні переваги БББКС: вільне об’ємно-планувальне рішення; плоске перекриття; малі витрати конструкційних матеріалів; елементна база каркасу має просту геометричну форму та мінімум типорозмірів; при монтажі каркасу виконується мінімум робіт із замонолічування.

ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ:

Швидкість зведення будівель збільшується на 50%; вартість 1м2 житла знижується на 40% порівняно з будівлями, що зводяться за традиційними стіновими та каркасними конструктивними системами.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Будівництво.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Готово до впровадження.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Готово до впровадження.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

Спільне доведення до промислового рівня.

НОВИЗНА:

5 патентів України.

 

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *