ШНЕКОВИЙ МЕТАНТЕНК БЕЗПЕРЕРВНОЇ ДІЇ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Шнековий метантенк призначений для анаеробної стабілізації осадів каналізаційних очисних споруд та рідких і напіврідких органічних відходів сільгоспвиробництва з отриманням високоякісних органічних добрив і горючого біогазу.

ОПИС:

Нова конструкція містить горизонтальний циліндричний корпус, всередині якого розміщено співвісний із корпусом горизонтальний циліндричний вал. Конструкцію оснащено неперервною шнековою лопаткою, жорстко з’єднаною з внутрішнім валом і горизонтальним циліндричним корпусом. Корпус розміщено на кількох роликових опорах та обладнано механізмом обертання з двигуном і зубчастою передачею, механізмами завантаження та вивантаження осаду, ніпелями для відбору біогазу, гнучкими шлангами для його відведення, форсунками та гнучкими шлангами для подачі в секції метантенка речовин, які можуть поліпшити процес бродіння.

ПЕРЕВАГИ:

Порівняно з відомими аналогами конструкція метантенка має переваги, які полягають у розділенні різних стадій процесу бродіння одна від одної у просторі, що уможливлює врахування кінетики кожної стадії, а також дотримання оптимальних значень температури, pH та інших показників на кожній стадії. Це дає змогу скоротити процес бродіння з 15-ти до 3-х діб.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Подібними насосами можуть бути укомплектовані всі підприємства каналізаційного господарства України, де використовується біологічне очищення стічних вод.

 

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *