Теплотехнологія пайків швидкого приготування для гарячого харчування військовослужбовців

ОПИС:

Час приготування таких продуктів – 3-5 хв, що особливо важливо в екстремальних ситуаціях. При відновлюванні (додавання окропу до сухої суміші) об’єм збільшується в 7-8 разів.

ХАРАКТЕРИСТИКА:

Вага добового пайка: 477-650 г; калорійність: 3630 – 4200 ккал.; сніданок, обід, полуденок, вечеря. 45 варіантів страв.

ПЕРЕВАГИ ПЕРЕД АНАЛОГАМИ:

Пайки, попередньо підготовлені (з дотриманням всіх смакових якостей) порошкоподібні компактні суміші з довготривалим терміном зберігання, це функціональний продукт з антиоксидантними, фолатовмісними, фітоестрогенними та пребіотичними властивостями, в якому збережені функціональні інгредієнти на 93-95 %.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Харчування військовослужбовців та громадян в екстремальних умовах. Рекомендовано як для індивідуального, так і для громадського харчування.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Для військовослужбовців. В харчовій промисловості.

ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ:

Розроблені енергоефективні способи підготовки до сушіння та енергоефективні режими сушіння дозволяють значно зменшити витрати енергоносіїв порівняно з існуючими технологіями. Енергозатрати на виробництво 1 тонни функціональних порошків складають приблизно 1 тонну умовного палива.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Готово до впровадження.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Готово до впровадження.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

Продаж патентів. Реалізація готової продукції.

НОВИЗНА:

7 патентів України.

Детальніше…