Іспанська компанія шукає партнерів для випробування нової технології біоремедіації ґрунтів, забруднених вуглеводнями

Іспанська компанія, що займається біомолекулярним аналізом навколишнього середовища, шукає партнерів для завершення своїх експериментів по розробці нових рішень для поліпшення біоремедіаціі грунтів, забруднених вуглеводнями. Компанія шукає партнерів, які працюють з біореакторами і можуть надавати зразки мікроорганізмів. Компанія готова працювати з партнерами в рамках договору на надання послуг або угоди про технічне співробітництво.

Проєкт, який розробляє компанія, спрямований на демонстрацію інноваційних генетичних методів (також званих метасеквенруванням, метагенетикою або метабаркодуванням) для розуміння факторів, що впливають на біологічну трансформацію забруднювачів. Мікроорганізми, що беруть участь у процесі випробування, аналізуються біогенетичними / таксономическими методами для виявлення механізмів підвищення їх біостимуляції. Таким чином, крім мікроорганізмів, присутніх в біологічних штамах, пропонований компанією процес враховує активність генів, що беруть участь в розкладанні цих сполук.

Володіючи інформацією, яка буде зібрана в рамках проєкту, можна буде робити тимчасові прогнози, для управління роботою біореакторів з метою виробництва високоефективних мікроорганізмів.

Подібні дослідження проводяться по всьому світу, багато з них на дослідному рівні, з дуже незначними результатами. В рамках проєкту іспанська компанія має намір провести дослідження, сфокусовані на вирішенні проблем, пов’язаних з біоремедіацією, з якими стикається поточний ринок. Якщо проєкт буде успішним, компанія отримає велику конкурентну перевагу у вигляді реально діючих біореакторів.

Детальніше…