Млин кутових коливань

Призначення:

Машина призначена для реалізації процесу тонкодисперсного помелу сипких матеріалів.

Характеристики:

Продуктивність розробленого млина становить 420 кг/год за умови дисперсності 5000 см2 ⋅г −1 і споживаних енерговитратах 0,75 кВт/год.

Галузь:

Розроблена вібромашина може бути використана у сільськогосподарському виробництві, харчовій, фармацевтичній, хімічній та будівельній галузях промисловості.

Переваги:

До переваг розробленої машини можна віднести: високу продуктивність; низькі питомі енерговитрати; здатність до механоактивації оброблюваного матеріалу, що забезпечує створення низки нових продуктів; простоту конструкційної реалізації.

Опис:

Розроблений вібраційний млин кутових коливань за рахунок периферійного розміщення джерела вібрації на опозитно розташованих помольних камерах дає змогу зменшити енерговитрати при пуску та експлуатації дослідної машини за умови сталих показників якості отриманої продукції. Ідея розробки полягає у створенні високоефективного вібраційного млина безперервної дії для реалізації процесу високоефективного помелу сипкої сировини за умови її структурної механоактивації. Ця технологія обробки уможливить створення низки нових продуктів для споживача, зокрема: глауконітового порошку, унікальність якого полягає у його використанні як високоефективного ентерота імуносорбента, що інтенсивно бере участь у процесі зв’язування та виділення з крові антитіл або антигенів; високоактивних вітамінізованих порошків для приготування преміксів, які характеризуються високим ступенем засвоєння організмом тварин; органіко-мінерального добрива на основі глауконіту. Це добриво дасть можливість не лише забезпечити необхідне живлення рослин, підвищуючи їх урожайність, а й нейтралізувати радіаційне забруднення родючого ґрунту.

Детальніше…