Технології харчоконцентратів, функціональних сумішей і натуральних барвників

Призначення:

Розроблені технологічні харчоконцентрати і натуральні барвники полікомпонентного складу призначені для виробництва харчових продуктів, концентратів харчових і кулінарних страв зі стабільними технологічними та сенсорними показниками продуктів у строках зберігання.

Галузь:

Харчова промисловість.

Переваги:

Розроблені інноваційні технології дають змогу розширити асортимент м’ясних, м’ясовмісних, молочних, молоковмісних продуктів, харчоконцентратів, хлібобулочних виробів, надати виробам оздоровчих (функціональних) властивостей, подовжити строки їх зберігання, покращити сенсорні та споживчі показники продуктів подовженого строку зберігання, цим самим підвищивши рівень конкурентоспроможності вітчизняних підприємств.

Опис:

Розробка забезпечує використання варіаційного моделювання реологічних, функціональнотехнологічних і теплофізичних показників сировини у виробництві харчових продуктів, цільове корегування вихідних параметрів фабрикатів. З використанням нанокомпозитів розроблено спектр ресурсоощадних технологій виробництва харчових продуктів на основі тваринної, рослинної сировини і продуктів із гідробіонтів.

Детальніше…