USF шукає стартапи для поїздки на Startup Grind Global у Кремнієву долину

Український фонд стартапів та Startup Grind Kyiv запрошують українські стартапи взяти участь у конкурсі та приєднатися до другої національної делегації на 12-у глобальну конференцію підприємців та інвесторів Startup Grind Global у Кремнієвій долині. 

Як повідомляють у фонді, переможці конкурсу отримають ваучер від USF у сумі $8000 на покриття вартості стендів та логістичних витрат для участі у заході.

Про Startup Grind Global

Startup Grind Global — це щорічна виставка, яка збирає представників стартапів, власників компаній-гігантів, партнерів та інвестфондів з усього світу. Серед постійних гостей конференції представники найкращих венчурних фондів на кшталт Sequoia Capital, Y Combinator, Andreessen Horowitz, а також компанії Google, WhatsApp, Airbnb, Zoom, Notion, Dell тощо.

У 2022 топ-80 стартапів з усього світу зможуть презентувати свій продукт з 28 лютого по 2 березня на Startup Grind Global 2022, який відвідає 3000 людей.

Як долучитись до української делегації?

Долучитись до української делегації зможуть стартапи, що вже мають готовий продукт та перевірену бізнес-модель, хоча б один зовнішній інвестиційний раунд, та відповідають одному з наступних 2 критеріїв:

  • Мають понад 20 працівників або підрядників ФОП;
  • Залучили не більше $300 000 доходів (обороту), кумулятивно за весь час існування.

Щоб взяти участь у конкурсі стартапам потрібно заповнити заявку до 05 січня 2022 року. 

Перебіг конкурсу: 

  • 24 грудня 2021 — 05 січня 2022 року — збір заявок стартапів;
  • 06 січня – 10 січня 2022 року – комплаєнс заявок та відбір учасників на пітч;
  • 21 січня 2022 року — пітч перед журі та відбір стартапів, які поїдуть на Startup Grind Global 2022. 

Журі шляхом голосування обере 10 найкращих стартапів – переможців конкурсу.

ain.ua