Сінгапурська компанія шукає технологію виробництва хімічно стійких мембран для очищення та повторного використання промислових стічних вод

Вода є ключовим ресурсом, що використовується у промисловій виробничій діяльності, у результаті якої утворюється велика кількість токсичних стічних вод. Ці стічні води становлять загрозу для навколишнього середовища, якщо їх не очистити належним чином перед скиданням у водоймища. Стоки хімічних, фармацевтичних та текстильних підприємств з екстремальними значеннями pH та розчинниками важко піддаються очищенню, і для вирішення цієї проблеми необхідно впроваджувати нові технології.

Компанія, що займається пошуком технології, базується в Сінгапурі і є середнім підприємством, що працює у сфері охорони навколишнього середовища. Підприємство має намір співпрацювати з власником технології для спільної розробки мембранного матеріалу, на основі політетрафторетилену (ПТФЕ), який можна використовувати у мембранних процесах, таких як мембранний біореактор (МБР), ультрафільтрація (УФ), нанофільтрація (НФ) та мембранна дистиляція (МД). Пропонований матеріал має бути виконаний у формі порожнистого волокна. Очікується, що власник технології надасть відповідну мембранну технологію, стійку до pH та розчинників, технічну експертну підтримку та передачу необхідних ноу-хау підприємству для пілотного та, зрештою, повномасштабного виробництва мембран у Сінгапурі.

Розглядаються такі форми партнерства, як співробітництво у галузі НДДКР, ліцензування технологій та придбання ІС. Підприємство віддає перевагу власникам технологій з присутністю та доступними технічними спеціалістами в Сінгапурі для підтримки пілотного проекту. Співпраця із зарубіжними власниками технологій також розглядатиметься у кожному конкретному випадку.

Детальніше…