Виробники велосипедів та аксесуарів планують маркувати новий пристрій для підключення до велосипеда та протиугінного пристрою

Британська компанія розробила новий пристрій для підключення та захисту від крадіжки велосипедів, який включає апаратне забезпечення Інтернету речей (IoT), прикладне програмне забезпечення та хмарну систему управління. Вони шукають виробників велосипедів або велосипедних аксесуарів, які мають досвід роботи з апаратним забезпеченням (друковані плати) та електронними пристроями для виробництва пристроїв під білою етикеткою для розширення асортименту своєї продукції на основі виробничої угоди.

Опитування 2021 року показало, що близько 90% велосипедистів, які зіткнулися з крадіжкою велосипедів у Великій Британії, Нідерландах та Німеччині, замкнули свій велосипед. Крадіжка велосипедів залишається серйозною проблемою у всьому світі, і зі збільшенням кількості велосипедистів під час пандемії зріс попит на ефективніший захист велосипедистів.

Британська компанія розробила новий протиугінний пристрій, який включає інтелектуальну технологію підключення і відстеження велосипедів. Система призначена для того, щоб дати виробникам велосипедів та легких електромобілів (LEV) можливість пропонувати більш інтелектуальні, взаємопов’язані продукти, які збирають докладні відомості про клієнтів за допомогою даних про поведінку велосипедистів.
Велосипедисти отримують вигоду від передових функцій захисту від крадіжки та відстеження для більш безпечної та підключеної їзди.

Апаратний модуль (друкована плата та джерело живлення) поєднує в собі вібрацію, акселерометр, датчики перекидання та 6-осьовий гіроскоп з eSim (вбудована SIM-карта), GSM (глобальна система для мобільних телефонів), Bluetooth, GPS (глобальна система позиціонування) та вбудований сигналізацію пристрій розміром 93 мм на 25 мм на 1 мм і вагою 30 г.

Британська компанія шукає виробників велосипедів або аксесуарів, які мають досвід виробництва пристроїв, які могли б включати в себе перераховані вище елементи (а також можуть включати їх компоненти, наприклад, друковану плату та джерело живлення), для виробництва пристроїв і додавання їх у свою лінійку продуктів під білим договір на виготовлення етикетки.

Детальніше…