Сербська швейно-поліграфічна компанія шукає текстильну продукцію для додавання до свого портфеля в рамках угоди про комерційне посередництво або дистриб’юторські послуги

Сербська компанія, яка наймає людей з обмеженими можливостями, займається поліграфічною та швейною промисловістю.

Компанія спеціалізується на виробництві сувенірної продукції, пошиття спецодягу та захисного одягу, таких як літні/зимові штани, куртки, жилети, футболки, сорочки-поло. Крім того, компанія пропонує друк на кераміці та склі, багатобарвний друк на текстилі, офсетний друк, тамподрук, цифровий друк та лазерне гравіювання.

Компанія має сучасне поліграфічне та швейне обладнання, що дозволяє надавати різноманітні послуги та відповідає високим стандартам сучасної торгівлі та бізнесу. Деяке з їхнього обладнання: автоматичний текстильний прес 10/8, УФ-система екранного експонування, кварцові установки миттєвого затвердіння, електрична сушарка конвеєрна для трафаретного друку, ручні термопреси, пневматичний човниковий термопрес з подвійним розташуванням, тампонні принтери 4/0 лазерний гравірувальний верстат, настільний планшетний УФ-принтер, сублімаційний принтер та термопрес, цифрові принтери, печі для випалу кераміки та скла.

Детальніше…