Формування концептуальних засад впровадження державної Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції як чинника соціальної стабільності та національної безпеки

Реєстраційний номер НДДКР в УкрІНТЕІ: 0120U102342.

Якому пріоритетному напряму науки і техніки відповідає: фундаментальні наукові дослідження з найбільш важливих проблем розвитку науково-технічного, соціально- економічного, суспільно-політичного, людського потенціалу для забезпечення конкурентоспроможності України у світі та сталого розвитку суспільства і держави.

Дослідження: прикладне.

Джерело фінансування: кошти державного бюджету

Перспектива подальшого виконання: буде продовжено як прикладне

Рівень дослідження: немає аналогів в Україні

Наявність патенту: немає.

Яких додаткових дій потребує подальше дослідження: визначення наявних та потенційно можливих явищ і чинників, що перешкоджають процесу євроінтеграції України. Розроблення концептуальної моделі впровадження державної Стратегії комунікації у сфері реалізації євроінтеграційної політики України з урахуванням механізмів залучення громадянського суспільства та патріотично активної молоді.

Коротка характеристика, позитивні якості, подальша перспектива застосування.

Мета проекту полягає у формуванні концептуальних засад впровадження державної Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції як чинника соціальної стабільності та національної безпеки України. Очікувані результати проекту направлені на формування концептуальних засад впровадження державної Стратегії шляхом залучення інститутів громадянського суспільства та патріотично активної молоді в умовах необхідності зміцнення соціальної стабільності та національної безпеки держави. Науково-прикладні результати реалізації проекту стануть запорукою практичного втілення в Україні економічних, політичних та соціальних європейських стандартів, норм та принципів, що сприятиме реалізації євроінтеграційної політики України задля покращення соціально- економічного рівня життя громадян відповідно до європейських норм і стандартів. Таким чином, проект матиме значний соціально-політичний ефект, що спрямований на успішну реалізацію євроінтеграційної політики з метою забезпечення європейських стандартів розвитку держави і реалізації євроінтеграційних прагнень громадян України. Наукове дослідження має вирішити особливо нагальні питання, пов’язані з ефективним процесом комунікації влади з інститутами громадянського суспільства з питань європейської інтеграції України.

Детальніше…