Спосіб утилізації відходів сільськогосподарського виробництва

Запланована галузь застосування та конкретне місце застосування: переробка вторинної сировини, утилізація відходів сільськогосподарського виробництва.

Джерело фінансування: власні кошти – кошти підприємств, установ, організацій, фізичної особи на виконання ініціативних робіт.

Рівень інновації: немає аналогів в Україні

Наявність патенту: Патент на корисну модель №138577 «Спосіб утилізації відходів сільськогосподарського виробництва». Бюл. №23 від 10.12.19.

Наявність зацікавленого Замовника: JALSENERGYAB (виробництво пілетів).

Впровадження: заплановано (2021 рік, грибівництво, ПП «Ековиробництво»).

Яких додаткових дій потребує впровадження: залучення інвестицій.

Коротка характеристика, техніко-економічні параметри переваг та позитивних якостей.

Біополімери, отримані при переробці грибниці і сільськогосподарських відходів, дозволяють за допомогою складного процесу створити матеріал, дуже схожий на пластик. Він легкий, гнучкий і міцний. Крім того, це один з найважливіших аспектів, він на 100% компостується.

МОНЕТИЗАЦІЯ. У найближчих планах – налагодити масовий випуск промислових товарів, а саме мікогенного посуду, іграшок, сендвіч-панелей, лавок, диванів, меблів та будівельних матеріалів і подальша їх реалізація).Розраховуємо на тісні відносини співробітництво з численними державними та приватними компаніями.

СОЦІАЛЬНА СПРЯМОВАНІСТЬ. Завдяки дешевизні використовуваних матеріалів (сільськогосподарські відходи) мікогенні предмети будуть доступні покупцеві. Крім того, екологічно – чистий органічний полімер настільки надійний, що його можна використовувати для зведення міжкімнатних стін та ізоляційних систем.

Детальніше…