Розробка і впровадження комплексної системи управління безпечністю харчової продукції за міжнародним стандартом ISO 22000:2018 (НАССР)

Реєстраційний номер НДДКР в УкрІНТЕІ: відсутній.

Запланована    галузь    застосування    та    конкретне    місце    застосування:    харчові підприємства.

Джерело фінансування: кошти підприємств, установ, організацій України.

Рівень інновації: немає аналогів в регіоні

Наявність патенту: відсутній

Наявність зацікавленого замовника: харчові підприємства України

Впровадження: відбулося (ТОВ «КВІКМІЛЗ Україна», м. Одеса)

Яких додаткових дій потребує впровадження: робота з потенційними клієнтами

Коротка характеристика, техніко-економічні параметри переваг та позитивних якостей.

Впроваджена система управління безпечністю харчової продукції забезпечує підприємству:

  • здатність контролювати всі ризики безпечності харчової продукції цього підприємства і гарантувати, що кінцеві продукти будуть безпечними для споживачів;
  • відповідність діючим законодавчим і нормативним вимогам, щодо безпечності харчової продукції та вимогам задоволення споживачів.

Детальніше…