Британське (шотландське) біотехнологічне МСП шукає компанії з перевіреною технологією та здатністю ефективно отримувати розчинні білки

Британська (шотландська) біотехнологічна компанія шукає партнерів із перевіреними технологіями та можливостями для вилучення одного або всіх наступних продуктів із потоків побічних продуктів:
1. розчинні білки
2. мінерали та солі
3. вуглекислий газ

МСП прагнуть подальшого підвищення вартості компонентів зі своїх джерел сировини. Співробітництво передбачено або в рамках угоди про послуги, технічне співробітництво, виробництво або комерційну угоду з технічною допомогою.

Шотландський SME, заснований у 2017 році, удосконалив вилучення природного біополімеру. На основі цього компанія виробила тонку біорозкладну пакувальну плівку, яка викликала інтерес з боку світових брендів та інших компаній, які тепер хочуть використовувати її для заміни одноразового пластику в різних ситуаціях. Компанія будує власне підприємство з екстракції у промислових масштабах для виробництва біополімеру у першій половині 2022 року.

Біотехнологічна компанія також хоче вловлювати для подальшого підвищення цінності інші компоненти зі своїх джерел сировини, які інакше класифікувалися як побічні продукти, що утворюються в результаті її процесу. Ці компоненти включають:
1. білковий бульйон
2. розчинні та нерозчинні солі
3. вуглекислий газ

Ефективна та перевірена технологія є обов’язковою умовою, але компанія розуміє, що може знадобитися певна адаптація, щоб зробити її сумісною з іншими етапами обробки та обладнанням. Також будуть розглянуті компанії, які також можуть продавати захоплені білки, мінерали та вуглекислий газ.

Запатентована технологія компанії захищена товарними знаками і ведеться пошук патентів на її інноваційні продукти, виготовлені на основі її ноу-хау в галузі біополімерів.

Передбачені довгострокові відносини з постачальниками рішень, особливо щодо компаній, які можуть підвищити цінність білка, мінералів та солей або двоокису вуглецю, що уловлюється з потоку побічних продуктів. Це допомогло б компанії зосередитись на своїй основній силі, яка виробляє цінні нові продукти на основі свого досвіду в галузі біополімерів. Очікується, що співробітництво здійснюватиметься в рамках угоди про послуги, технічної співпраці, виробництва або комерційної угоди з технічною допомогою. Ці типи партнерства будуть узгоджені з партнерською організацією на основі того, що вони можуть запропонувати відповідно до попередніх умов у цьому профілі.

Детальніше…