Глобальний постачальник реагентів та послуг для медико-біологічних наук із Великобританії шукає нові продукти та технології дослідницького класу відповідно до виробничих та ліцензійних угод

Британська компанія розробила велике портфоліо та каталог антитіл, білків, малих молекул та наборів ELISA тільки для досліджень (RUO) для протеомних застосувань у широкому спектрі ключових областей біологічних досліджень, включаючи рак, стовбурові клітини, неврологію та імунологію. Компанія забезпечує як академічні, так і галузеві ринки медико-біологічної науки та біотехнології через канали B2C та B2B. Компанія постійно прагне розширити свій існуючий портфель продуктів та послуг за рахунок партнерських відносин та внутрішнього ліцензування з академічними та дослідницькими партнерами.
Компанія пропонує партнерам переваги великого, впізнаваного бренду, під яким продукція продається по всьому світу через дистриб’юторську мережу, що добре зарекомендувала себе. Вона також пропонує власний досвід для розробки нових інноваційних продуктів і послуг у вигляді наборів ELISA і похідних продуктів, таких як кон’югати антитіл, що дає більше можливостей для отримання доходу.
Компанія шукає дослідників та/або розробників для ліцензування нових продуктів, які компанія розроблятиме для виходу на ринок.
Запрошуються виробники описуваної продукції для її виготовлення та постачання для продажу з Великобританії за виробничими договорами.

Детальніше…