БІОСЕНСОРНА СИСТЕМА ДЛЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ВИНА ТА ВИНОМАТЕРІАЛІВ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Для визначення глюкози, лактату, етанолу та гліцеролу під час контролю промислово-технологічних процесів виробництва вина.

ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА:

                  Показник                                                              Аналіт

                                                               Глюкоза         Лактат         Етанол      Гліцерол

  • Лінійний діапазон визначення, мМ        0,005-0,65     0,005-1,60    0,08-6,40    0,05-25,60
  • Операційна стабільність, год                     8-9                 10                5                  5
  • Стабільність при зберіганні, міс.                3                    3               1,5               0,5
  • Тривалість аналізу, хв                              3-5                 3-5              3-5               3-5
  • Похибка вимірювань, %                            <=5                <=5               <=5              <=5

ПЕРЕВАГИ:

Комерційних аналогів системи немає. Запропонована система не потребує попередньої підготовки проби, має коротку тривалість аналізу (експрес-аналіз), низьку трудомісткість і вартість аналізу, високу чутливість та селективність визначення, можливість одночасного визначення чотирьох речовин у режимі реального часу.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Готово до впровадження.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Готово до впровадження.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

  • Спільне доведення до промислового рівня.
  • Створення спільного підприємства.

АВТОРСЬКІ ПРАВА:

5 патентів України.

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ