ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для визначення глюкози, лактату, етанолу та гліцеролу під час контролю промислово-технологічних процесів виробництва вина.
ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА:
Показник Аналіт
Глюкоза Лактат Етанол Гліцерол
- Лінійний діапазон визначення, мМ 0,005-0,65 0,005-1,60 0,08-6,40 0,05-25,60
- Операційна стабільність, год 8-9 10 5 5
- Стабільність при зберіганні, міс. 3 3 1,5 0,5
- Тривалість аналізу, хв 3-5 3-5 3-5 3-5
- Похибка вимірювань, % <=5 <=5 <=5 <=5
ПЕРЕВАГИ:
Комерційних аналогів системи немає. Запропонована система не потребує попередньої підготовки проби, має коротку тривалість аналізу (експрес-аналіз), низьку трудомісткість і вартість аналізу, високу чутливість та селективність визначення, можливість одночасного визначення чотирьох речовин у режимі реального часу.
РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:
Готово до впровадження.
СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:
Готово до впровадження.
МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:
- Спільне доведення до промислового рівня.
- Створення спільного підприємства.
АВТОРСЬКІ ПРАВА:
5 патентів України.
ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,