Реєстраційний номер НДДКР в УкрІНТЕІ: відсутній.
Запланована галузь застосування та конкретне місце застосування: харчові підприємства.
Джерело фінансування: кошти підприємств, установ, організацій України.
Рівень інновації: немає аналогів в регіоні
Наявність патенту: відсутній
Наявність зацікавленого замовника: харчові підприємства України
Впровадження: відбулося (ТОВ «КВІКМІЛЗ Україна», м. Одеса)
Яких додаткових дій потребує впровадження: робота з потенційними клієнтами
Коротка характеристика, техніко-економічні параметри переваг та позитивних якостей.
Впроваджена система управління безпечністю харчової продукції забезпечує підприємству:
- здатність контролювати всі ризики безпечності харчової продукції цього підприємства і гарантувати, що кінцеві продукти будуть безпечними для споживачів;
- відповідність діючим законодавчим і нормативним вимогам, щодо безпечності харчової продукції та вимогам задоволення споживачів.