ІНКУБАТОР ДЛЯ МАЛИХ І СЕРЕДНІХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Для застосування новітніх технологій в технологічному процесі інкубації яєць. Використання цифрової системи керування в комплексі із системою контролю та візуалізації дає змогу дистанційно здійснювати постійний моніторинг за параметрами технологічного процесу інкубації яєць домашніх птахів.

ОПИС:

Новітнє електронне обладнання вітчизняного виробництва дає можливість контролювати і регулювати температуру, вологість і концентрацію вуглекислого газу в об’ємі інкубатора. Як вимірювач-регулятор вказаних параметрів мікроклімату інкубатора використані двоканальні цифрові прилади, що дають змогу автоматично керувати процесом інкубації як локально, так і дистанційно за допомогою комп’ютера. Автоматичний контроль і регулювання параметрів мікроклімату інкубатора, ультрафіолетове знезараження, а також автоматичне перевертання яєць суттєво підвищують ефективність процесу розвитку ембріонів та виходу курчат.

ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА:

Конструкція інкубатора за потребою замовника може бути розрахована на одночасну інкубацію від 100 до 2000 яєць. За споживанням електроенергії інкубатор відноситься до класу А+.

ПЕРЕВАГИ:

Характеристики інкубатора не поступаються найкращим закордонним аналогам, при цьому його вартість значно нижча.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Сільське господарство. Птахофабрики, птахогосподарства, птахівницькі ферми, інкубаторно-птахівницькі станції та приватні господарства.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Готово до впровадження.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Виготовлений дослідний зразок.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

Спільне доведення до промислового рівня.

НОВИЗНА:

1 патент України.

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *