ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ МІНЕРАЛЬНО-ГУМІНОВИХ ДОБРИВ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Розробка дасть змогу одержати азотно-кальцієво-гумінові сірковмісні добрива з вітчизняної сировини та сприятиме збереженню екологічної рівноваги при підвищенні врожайності сільськогосподарських культур на 20-30 % і суттєвому покращенню якісних характеристик продуктової частини врожаю.

ОПИС:

Розроблено технічну ідею проекту, виготовлені експериментальні зразки добрив. Проведено польові дослідження добрив та отримані очікувані результати. Склад промислової установки виробництва азотно-кальцієво-гумінових сірковмісних добрив: гранулятор; теплогенератор; сухий циклон; мокрі циклони; промивник СИОТ; бункери центрів грануляції; ємність; ємність для розчину СА; ємність для гумінових речовин та домішок; транспортер; установка для фасування; вентилятори; відцентрові насоси; дезінтегратор. Розроблено технічну ідею проекту, виготовлено експериментальні зразки добрив. Проведено польові дослідження добрив та отримано очікувані результати.

ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА:

    • модульний агрегат, призначений для переробки водних розчинів сульфату з мінеральними та гуміновими компонентами, залежно від потреб споживача;
    • гранули розміром 1,5-4,5 мм становлять 90 % мас.;
    • міцність гранул фракції +2,0 становить 10 Н/гранулу;
    • рівномірність розподілу мінеральних та органічних компонентів.

ПЕРЕВАГИ:

Розроблення технологічних засад та обладнання для одержання мінерально-гумінових добрив спрямованої дії з вітчизняної сировини сприятиме розв’язанню важливої народногосподарської задачі – збереженню та відновленню родючості ґрунтів.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Виробництво екологічно чистих добрив.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Готово до впровадження.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Готово до впровадження.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

Спільне доведення до промислового рівня.

НОВИЗНА:

30 патентів України.

 

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *