СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ШАРИКОПІДШИПНИКІВ СКП-01

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Для контролю якості шарикопідшипників за їх віброхарактеристиками та критерієм вибігу. Нагальна потреба в таких системах існує на всіх підприємствах серійного та ремонтного виробництва машинобудівного комплексу України.

ОПИС:

Продуктивність СКП-01 – до 30 шарикопідшипників за годину в залежності від поставленої задачі досліджень або обсягу випробувань. Система контролю автоматизована і дозволяє шляхом використання спеціального програмного забезпечення проводити багаторазовий моніторинг стану підшипників в онлайн-режимі. Стенд забезпечує контроль підшипників у широкому діапазоні типорозмірів, а також оцінку їх стану за віброприскореннями та часом вибігу. Передбачена можливість проводити спеціальний порівнювальний спектральний аналіз первинних сигналів у динаміці.

ПЕРЕВАГИ:

Система СКП-01 принципово відрізняється від відомих аналогічних систем оригінальним способом оцінки стану шарикопідшипника за допомогою його безконтактного обертання і безконтактного осьового та радіального навантаження з використанням електромагнітних індукторів та електромагнітних пристроїв, завдяки чому можна усунути недоліки всіх відомих вібродіагностичних систем, де контактний метод обертання завжди вносить випадкову вібраційну складову і невизначеність.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Всі конструкторські бюро, серійне та ремонтне виробництво машинобудівного комплексу України (авіакосмічна, наземна та інші галузі).

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Забезпечує одержання стабільних результатів.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Виготовлений дослідний зразок.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

Спільне доведення до промислового рівня.

НОВИЗНА:

2 патенти України.

 

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *