ГІБРИДНИЙ АВТОПОЇЗД

ОПИС:

Корисна модель відноситься до транспортних комплексів, які включають в себе багатоланкові механічні транспортні засоби, що з’єднані з одним або кількома причепами за допомогою зчіпного пристрою, а саме для забезпечення більш точного руху ведених ланок по траєкторії руху ведучих ланок.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Гібридний автопоїзд складається з ведучої і веденої ланок і починає рух та переміщується за рахунок впливу двигуна внутрішнього згоряння, який розміщений на автомобілі-тягачі, що з’єднаний з причіпною ланкою за допомогою зчіпного пристрою, на возику причіпної ланки автопоїзда встановлено електродвигун, який в поєднанні із базовим двигуном внутрішнього згоряння складає гібридну силову установку, що забезпечуватиме оптимальну взаємодію між ведучою та веденою ланками з можливістю зміни призначення ведучої ланки відносно веденої при зміні напрямку руху такого автопоїзда.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Підвищення ефективності експлуатації автопоїзда, в тому числі заднім ходом, за рахунок поліпшення взаємодії між ведучими та веденими ланками.

ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ:

Підвищується ефективність експлуатації автопоїзда, а саме отримуємо економію витрат пального, зменшення викидів токсичних відпрацьованих газів. В умовах маневрування, при виконанні завантажувально-розвантажувальних робіт, в тому числі при русі заднім ходом, забезпечується оптимальна взаємодія між ведучими та веденими ланками, що супроводжується зменшенням кутів складання і більш точним рухом веденої ланки по траєкторії руху ведучої ланки, що дозволяє гібридному автопоїзду вписуватися в порівняно вузький коридор на проїжджій частині, не заїжджати на тротуари при повороті на поперечні вулиці.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Автомобільний транспорт.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Потрібне доопрацювання.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Перевірено в лабораторних умовах.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

Спільне доведення до промислового рівня.

НОВИЗНА:

4 патенти України.

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ,

НАПИШІТЬ НАМ