Український фонд стартапів відбирає стартапи для поїздки у Лас-Вегас на CES 2022

Український фонд стартапів (USF) спільно з Western NIS Enterprise Fund запрошують українські стартапи взяти участь в конкурсі і приєднатися до українського стенду стартапів на виставці Consumer Electronics Show 2022.

Як відзначили в USF, для участі в конкурсі необхідно подати заявку до 31 серпня.

Як подати заявку

Для того, щоб взяти участь в конкурсі, стартап повинен відповідати наступним критеріям:

  • компанія повинна розробити продукт в області інтернету речей або апаратний продукт;
  • мати мінімально життєздатний прототип продукту (MVP);
  • мати засновника, що говорить англійською мовою (або англомовного представника), і можливість відвідати виставку CES-2022 в США 5-8 січня 2022 року;
  • мати фінансові засоби для оплати перельоту, проживання та інших витрат, пов’язаних з перебуванням в США під час виставки CES 2022.

Крім того, показана технологія повинна бути застосовна до області споживчих технологій, а перший продукт повинен бути випущений не раніше 1 січня 2021 року. Детальні вимоги можна подивитися в правилах участі в програмі Eureka Park.

Учасники повинні подати заявку з необхідною інформацією про свій продукт і компанію до 31 серпня 2021 року. Зробити це можна за посиланням. Схвалені заявки візьмуть участь в конкурсі і представлять стартап журі на Startup Competition Pitch Day, який відбудеться приблизно у вересні 2021 року.

Що отримають переможці

Вісім переможців конкурсу будуть звільнені від оренди площ на виставці CES 2022 і зможуть представити свій продукт в українському павільйоні стартапів на виставці CES Eureka Park в Лас-Вегасі, штат Невада.

Ті ж переможці зможуть пройти інтенсивне навчання CES Bootcamp, щоб якнайкраще представити свій стартап на CES 2022.

 

ain.ua