Глибинний розпушувач локальної дії

ОПИС:

Глибинний розпушувач локальної дії включає щілиноріз, робочий орган якого складається із дренера, до якого кріпиться самообертова фреза. Сама фреза складається із циліндричного тіла, до якого жорстко кріпляться руйнівні елементи. Кожен руйнівний елемент виконано у вигляді гвинтової поверхні, крок якої збільшується в напрямку, протилежному до напрямку руху, на величину, що визначається кутом між дотичними в початковій і кінцевій точках розвертки поверхні. Рух самообертової фрези під час її роботи є складним: фреза рухається поступально разом з усією конструкцією зі швидкістю базової машини, і одночасно обертається в ґрунті з певною кутовою швидкістю, яка залежить від її конструктивних геометричних параметрів.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

    1. Створений глибинний розпушувач роботоздатний на будь-якій заданій глибині в ґрунтах І-ІІІ категорій. Руйнування ґрунту розпушувачем здійснюється при формуванні щілини розрізним ножем з наступним утворенням отвору шляхом ущільнення ґрунту дренером в межах 1,3-1,5 діаметра останнього. Після розпушування ґрунту фрезою, він в новоструктурованому вигляді укладається в межах тіла обертання фрези.
    2. Раціональні кути заходу руйнівних елементів самообертової фрези складають 65-75 градусів.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Призначений для зміни горизонтів ґрунтових вод, формування стінок в грунті, рівномірного обсипання лінійно протяжних об’єктів, що укладаються безтраншейним способом.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Будівельне обладнання; трубопровідна технологія; транспортування тепла, теплопостачання, теплофікація; сільськогосподарська техніка/технологія; протипожежні технології; техніка і технологія охорони навколишнього середовища; забруднення ґрунту.

ОРІЄНТОВАНА ЦІНА РОЗРОБКИ:

8000 у.о.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Забезпечує отримання стабільних результатів.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Виготовлений дослідний зразок.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

Спільне виробництво, продаж, експлуатація. Створення спільного підприємства.

ПАТЕНТИ:

1 патент України.

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ЦЮ РОЗРОБКУ,

НАПИШІТЬ НАМ