Новий венчурний фонд Anchor Ventures шукає молоді українські стартапи

Anchor Ventures – новий фонд за участі пʼяти інвесторів та фаундерів з досвідом та експертизою у різноманітних галузях і з глибокою привʼязкою до України.

Фонд працює з командами на pre-seed стадії та націлений на пошук українських стартапів з перспективою виходу на ринок США.

Мета – не лише фінансування, але й взаємодія, навчання та тісна співпраця разом з командами. Фонд допомагає пройти весь шлях стартапу, від перших кроків до залучення стартапами нових інвестицій – такий собі мікс венчурного фонду та акселератору.

Сайт фонду – Anchor Ventures.

Паралельно з пошуком команд та їх проектів, зараз фонд знаходиться на стадії домовленостей про партнерства з іншими фондами, акселераційними та інкубаційними програмами.

Більше про кейси – читайте в соцмережах фонду.

Anchor Ventures в LinkedIn.

У фонді впевнені: в Україні немало стартапів, та з певних причин, як ось відсутність сприятливої екосистеми та людей, що направляли б енергію фаундерів в правильне русло, більшість з них – локальні. Хотілось би створити певну культуру стартапів саме в нашій країні і дати молодим підприємцям можливість масштабувати свої продукти.

Як показує досвід, ринок та ніша завжди перемагають над ідеями. Якщо говорити про стартапи, то обʼєм ринку в Україні доволі малий, саме тому, в першу чергу, фонд готовий працювати з рішеннями, що мають перспективу виходу на глобальні ринки, і з людьми, які готові до тривалих відносин.

Пошук стартапів триває. На офіційному сайті фонду вже можна заповнити форму.

Найближчим часом Anchor Ventures оголосить результати відбору та розповість про наступні кроки.

Якщо ви – молодий підприємець, що хоче отримати досвідчених менторів та вийти на ринок США, то переходьте на сайт та заповнюйте аплікаційну форму: