Стартувала реєстрація викладачів та науковців на освітню програму “StarterNetwork”, яка проводиться спільно Тартуським університетом (Естонія) та YEP Інкубатором

Програма має на меті допомогти представникам академічного середовища з інноваційними ідеями, винаходами чи дослідженнями перетворити їх на стартапи та підтвердити ринковий потенціал.

Навчальні сесії Програми проходитимуть у березні-червні 2023 року. Під час вебінарів експерти поділяться кращими практиками уряду Естонії (Startup Estonia), університетів і компаній – кейси побудови екосистем або партнерства, створення успішних стартапів (підприємств) з університетських проектів у співпраці з корпораціями тощо.

Вебінари від українських та естонських експертів охоплять такі теми:
6 березня — Колаборація університетів та корпорацій — найкращі практики
27 березня — Популяризація науки та комунікація про дослідження
10 квітня — Створення спільних платформ для просування інновацій
18 квітня — Різноманіття у підприємництві та науці: як і навіщо?
11-12 травня — Експрес-курс для університетських стартапів та спінофів.

Мови Програми: англійська, українська.

Запрошуємо взяти участь у заходах викладачів підприємництва й менеджменту, дослідників, науковців та молодих вчених. Зареєструватися на участь у вебінарах Програми можна за посиланням:
https://yep.piar.io/yepstarternetwork

Форма реєстрації буде активною до 7 травня 2023 року включно. Можлива реєстрація на один або кілька вебінарів Програми. Інформація з деталями заходу буде відправлятися зареєстрованим учасникам/цям за 5-7 днів до події.

За додатковою інформацією можна звертатися до комунікаційниці проєкту — Чернишової Маргарити, marharyta.chernyshova@yepworld.org