Вікно можливостей програми «Еразмус+» для профтехів і коледжів – вебінар програми розвитку партнерства між закладами професійної освіти з країн ЄС та України

19 квітня 2023 року відбудеться вебінар «2023: Вікно можливостей Програми «ЕРАЗМУС+» для П(ПТ)О та ФПО». Це друга подія програми розвитку партнерства між закладами професійної освіти з країн ЄС та України, що реалізується директоратом професійної освіти та Командою підтримки реформ МОН у співпраці із Національним офісом Еразмус+ в Україні.

Учасники більше дізнаються про конкурс «Розвиток потенціалу П(ПТ)О та ФПО (CBVET)» та досвід розбудови партнерства освітніх провайдерів з України – учасників проєктів-переможців. Також представлять практики створення зв’язків між закладами профосвіти з України та Польщі в межах Програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України».

Початок о 15:00.

Зареєструватися та надіслати питання організаторам події можна до 18.04.2023 за посиланням.

Посилання для участі буде надіслано зареєстрованим особам 18 квітня 2023 року до 19:00.

У випадку додаткових питань просимо звертатися до Вероніки Ткаченко, менеджерки НЕО в Україні, +380 99 332 26 45, veronika.tkachenko@ukr.netoffice@erasmusplus.org.ua.

mon.gov.ua