Конкурс «Innovate Ukraine – підтримка енерговідновлення України»

Національне агентство інновацій Великої Британії (Innovate UK), що є частиною Національного фінансового агентства, що інвестує у науку та дослідження у Великій Британії (UK Research and Innovation), співпрацюватимуть з Офісом співдружності та розвитку управління закордонних справ (FCDO), щоб інвестувати до 10 мільйонів фунтів стерлінгів в інноваційні проекти «зеленої» енергетики. Проекти будуть спрямовані на підтримку та допомогу Україні у відновленні та переході до низьковуглецевої економіки.

Фінансова підтримка в рамках конкурсу надаватиметься Міжнародним кліматичним фондом Великої Британії (ICF) і британським Фондом Айртона (UK’s Ayrton Fund), що виділяє до 1 мільярда фунтів стерлінгів на підтримку інновацій у сфері «чистої» енергетики.

Метою цього конкурсу є прискорення відновлення України та забезпечення низьковуглецевого, доступного та безпечного енергопостачання країни.

Ваша інновація повинна підвищити стійкість до атак на інфраструктуру в короткостроковій перспективі та створити доступ до більш екологічної енергії в майбутньому.

Тип фінансування: Грант

Розмір фінансування: Загальна вартість проєкту становить від 50 000 до 2 мільйонів фунтів стерлінгів.

Дедлайн: 15 вересня 2023, 11:00

Детальна інформація про конкурс за посиланням: Competition overview – Innovate Ukraine – Supporting Ukraine’s Energy Recovery – Innovation Funding Service (apply-for-innovation-funding.service.gov.uk)

nrfu.org.ua