Акселераційна програма «Власне» пропонує гранти від 100 000 до 800 000 гривень

В Україні запустили національну акселераційну програму «Власне», спрямовану на розвиток стартапів і малих підприємств. Як повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, основною метою акселератора є допомога власникам бізнесу щодо залучення нових клієнтів та інвесторів.

Що пропонує акселераційна програма?

Програма «Власне» надає учасникам можливість отримати знання та навички, необхідні для успішного розвитку власного бізнесу. Підприємці зможуть отримати підтримку від експертів, наставників та інших учасників програми, а також навчатися на практичних модулях.

Програма охоплює різні теми, включаючи розвиток продукту, залучення фінансування, розробку бізнес-моделі, маркетингову стратегію, фінансове планування та багато інших аспектів підприємництва.

Акселератор призначений як для підприємців-початківців, які тільки прагнуть відкрити бізнес і потребують менторингу, так і для активних підприємців, які хочуть досягнути нових вершин у своїй справі або залучити фінансові ресурси.

Учасники програми отримають можливість брати участь у навчальних сесіях, менторському супроводі та спільноті, де вони зможуть обговорювати свої ідеї та виклики з експертами та однодумцями. Після закінчення програми також буде доступна підтримка та можливість для співпраці.

Що отримають учасники?

Наприкінці навчання учасники презентують власні бізнес-концепції менторам, які визначать понад 30 переможців. Кожен отримає по 100 000 гривень, а 10 учасників з найвищими балами позмагаються за головний приз — 800 000 грн.

Кошти можна спрямувати на розробку продуктів, маркетингові дослідження, нове обладнання та інші потрібні інвестиції для розвитку бізнесу.

Дедлайн подачі заявок — 25 вересня. Детально про реєстрацію та участь в національній акселераційній програмі «Власне» можна почитати за посиланням.

ain.ua