14 грудня 2023 р. відбудеться VII Всеукраїнська конференція молодих учених «Актуальні проблеми історії, філософії та права у дослідженнях молодих учених»

14 грудня 2023 року відбудеться VII Всеукраїнська конференція молодих учених «Актуальні проблеми історії, філософії та права у дослідженнях молодих учених». Організатори – Інститут всесвітньої історії НАН України, Інститут історії України НАН України, Інститут філософії імені Г.С. Сковороди НАН України, Інститут держави і права імені В.М. Корецького НАН України, Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича.

Всеукраїнська конференція молодих учених «Актуальні проблеми історії, філософії та права у дослідженнях молодих учених» покликана залучити до обговорення актуальних проблем історії, філософії та права молодих науковців, тим самим надати можливість апробації результатів їх наукових досліджень і популяризувати соціогуманітарну науку. Цей захід реалізується з ініціативи наукових установ НАН України, їх Рад молодих учених і має на меті сприяти науковим пошукам і професійному зростанню молодих учених.

До участі запрошуються аспіранти та молоді учені.

Конференція відбудеться 14 грудня в онлайн режимі (Zoom формат). Додаткова інформація щодо підключення і посилання на конференцію будуть розіслані учасникам конференції заздалегідь. 

Учасникам необхідно подати теми доповідей за адресою young2ivi@gmail.com до 11 грудня 2023 р. включно для внесення до програми конференції, яка буде розміщена на сайті Інституту всесвітньої історії НАН України.

За результатами роботи конференції планується видання збірника матеріалів конференції молодих учених. Тези необхідно надіслати до 07 січня 2024 р. за адресою young2ivi@gmail.com(інформація щодо оформлення тез додається). 

Організаційний внесок не сплачується. Публікація тез також здійснюється на безоплатній основі.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

ШАБЛОН ЗАЯВКИ
ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ

nas.gov.ua