Стартує Програма Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту для вмотивованих аспірантів й талановитих майбутніх магістрів

Незабаром Фонд Президента України розпочинає реалізацію однієї із найамбітніших своїх програм, орієнтовану на підготовку наукових кадрів та спеціалістів для галузей, які відіграють ключову роль у відновленні України. В рамках програми, для амбітної й обдарованої молоді відкриються двері для навчання у світових університетах та доступ до міжнародної наукової спільноти.

Віримо, що освіта є ключем до розвитку особистості та суспільства. Вже зовсім скоро вмотивовані молоді науковці й талановиті майбутні магістри зможуть отримати фінансову підтримку для проведення наукових досліджень або для здобуття ступеню магістра в найкращих  університетах світу.

Щоб дізнатися офіційні умови та отримати персональне сповіщення про старт програми, щойно вона буде запущена, зареєструйтеся за ПОСИЛАННЯМ.

#ПідсилюємоСильних

Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту – це інституція, яка підтримує розвиток талановитих українців у сфері освіти, науки та спорту задля відновлення та реалізації людського потенціалу, посилення лідерських позицій України у світі.

nrfu.org.ua