СКЛЕЮВАЧ «КОНТАКТ»

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Речовина, яка застосовується для підготовки перед збиранням урожаю на посівах ріпаку, гороху, сої, гірчиці, люпину та інших культур, з метою запобігання втрат зумовлених різного роду атмосферними явищами та збиральної техніки.

ОПИС:

Після обробки під дією денного світла протягом однієї години утворює біополімерну плівку, яка не дає волозі потрапляти в середину стручків і не мішає їй випаровуватись. Завдяки цьому стручок не коробиться від перепадів вологості і не розтріскується.

ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА:

    • масова частка сухої речовини,% не менше – 40;
    • водневий показник, од. рН – 6,5 – 7,5;
    • упаковка: каністри 10 і 20 літрів.

ПЕРЕВАГИ:

Оброблені посіви дозрівають одночасно та рівномірно. У разі перестою посівів через несприятливі погодні умови або проблем з технікою втрати будуть значно менші. Розкриття стручка – це природний процес, всі відомі гібриди в більшій або меншій мірі схильні до розтріскування та висипання. Вологість насіння при збиранні знижується до мінімального рівня (7- 8%) на відміну від необроблених посівів (9-12%), що дозволяє додатково заощадити кошти на сушінні.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Сільске господарство.

ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ:

Оброблені посіви без втрат можна збирати, не чекаючи вечірнього часу і підвищення вологості, як радять в рекомендаціях з вирощування ріпаку. В 2016 році фермери, що застосовували склеювач «Контакт» отримали дохід від 2500 грн. до 5000 грн. з одного гектара при загальних затратах на внесення 300 грн/га. В середньому кожен фермер, що використав склеювач додатково заробив близько 3000 грн з кожного гектара.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Відповідає технічній характеристиці.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Впроваджено у виробництво.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

    • Продаж технічної документації.
    • Створення спільного підприємства.
    • Реалізація готової продукції.

НОВИЗНА:

1 патент України.

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ