Український інститут науково-технічної експертизи та інформації УкрІНТЕІ розпочинає цикл наукових вебінарів

Український інститут науково-технічної експертизи та інформації УкрІНТЕІ в рамках виконання проєкту «Розвиток міжрегіональної мережі трансферу технологій» розпочинає цикл вебінарів з метою підвищення рівня компетенцій у сфері комерціалізації перспективних розробок та проєктів.

Запрошуємо винахідників, розробників, науковців, представників закладів вищої освіти, галузевих інститутів, інститутів післядипломної освіти, усіх зацікавлених. Участь у вебінарах – безкоштовна.

План вебінарів на вересень:

Дата Назва вебінару Спікер
17.09.20 Оцінка вартості та облік об’єктів права інтелектуальної власності Тимощик Л. П., завідувач лабораторії економічних досліджень, оцінювач, судовий експерт.
23.09.20 Маркетингові, патентні та патентно-кон’юнктурні дослідження об’єктів права інтелектуальної власності Васильєв О. В.,  канд. техн. наук, директор Асоціації  ІНФОРМАТІО-КОНСОРЦІУМ”, патентний повірений України (реєстраційний номер 397).
29.09.20 Розробка бізнес-плану з комерціалізації об’єктів права інтелектуальної власності. Взаємодія з потенційними інвесторами Батенко Л. П., канд. екон. наук, професор кафедри менеджменту КНЕУ, провідний фахівець у сфері управління проектами, магістр бізнес-освіти (Університет економіки й права Екс, Франція), сертифікований менеджер з управління якістю Німецької та Європейської асоціацій якості, сертифікований тренер німецької організації REFA.

Початок вебінару – 11-00.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

Підтвердження реєстрації та посилання на підключення до вебінару буде надіслано на електронну пошту, вказану при реєстрації.

Учасники вебінарів за бажанням можуть отримати друкований сертифікат на кожен з вебінарів (вартість – 30 грн. з урахуванням ПДВ).

Реквізити для оплати сертифікатів:
IBAN:  UA518201720313201001201097044

ЄДРПОУ 40814998

Призначення платежу – за підготовку та друк сертифіката.

Контактна особа з організаційних питань: Прощарук Сергій Григорович, тел.: (099)273-07-37, (067)747-45-92, email: proshcharuk@ukr.net

План вебінарів на жовтень та листопад на сайті УкрІНТЕІ http://www.uintei.kiev.ua/

та сайті-визитівці Міжрегіональної мережі трансферу технологій http://merezha.ukrintei.ua/

Запрошуємо усіх до участі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *