Італійська компанія, що працює в секторі відновлюваних джерел енергії, шукає нові рішення для агрофотоелектричних систем – систем, що поєднують виробництво сільськогосподарської продукції та виробництво енергії

Італійська компанія, що здійснює будівництво заводів з виробництва відновлюваної енергії в Італії та за кордоном, шукає інноваційні агроенергетичні технології, переважно рівня TRL 5, для об’єднання сільськогосподарського виробництва та виробництва енергії (агро-фотоелектричні системи) на своїх заводах. Передбачається, що партнери працюватимуть разом над перевіркою концепцій чи пілотних рішень у рамках угоди про технічне співробітництво.

Італійська компанія з оборотом понад 50 млн. євро на рік, заснована в 2003 р., спеціалізується на рішеннях, послугах та проєктах з проєктування та будівництва заводів з виробництва енергії з відновлюваних джерел. Компанія пропонує комплексні рішення, що включають розробку, підвищення енергоефективності, експлуатацію та технічне обслуговування. Пропоновані рішення комбінуються по горизонталі для всіх підприємств із виробництва відновлюваної енергії: гідроелектричних, вітряних, фотоелектричних, біомасових та біогазових.

В даний час компанія прагне розвивати новий напрямок бізнесу, пов’язаний з агро-фотоелектричними системами – з тими технологіями та методологіями, які поєднують сільськогосподарське виробництво з виробництвом зеленої енергії та сприяють більш ефективному використанню земельних ділянок з точки зору виробництва електроенергії при збереженні високих стандартів проживання для людей.

Компанія шукає інноваційні рішення з погляду технологій, процесів та дизайну, приділяючи особливу увагу агрофотоелектричним системам, щоб оцінити переваги цього нового типу комбінованого виробництва.

Мета співпраці полягає у спільній розробці та перевірці концепцій або пілотних проектів.

Бажаний рівень розробки пропонованих рішень TRL 5 – технологія перевірена у відповідному середовищі.

Детальніше…