Італійська компанія шукає навігаційні системи для автономних сільськогосподарських машин та машин для миття підлог у приміщеннях

Італійська компанія – великий виробник машин для садівництва та сільського господарства шукає нові технологічні рішення, рівня не нижче за TRL 6, щоб покращити свої автономні машини для стрижки трави та миття підлог за рахунок скорочення надмірності системи управління та зниження енергоспоживання машин. Передбачається, що партнери працюватимуть разом над перевіркою концепцій чи пілотних рішень у рамках угоди про технічне співробітництво.

Італійська компанія є одним із провідних світових гравців, які пропонують інноваційні рішення для садівництва, сільського господарства, лісового господарства та промисловості. Компанія виробляє та продає високотехнологічні машини, компоненти та аксесуари, в таких сферах як: енергетичне обладнання, виробництво та продаж машин для садівництва, лісового та сільського господарства.

Компанія працює над тим, щоб зробити автономні машини для стрижки трави та миття підлоги більш інтелектуальними та ефективними, зокрема шляхом встановлення універсальних автономних систем водіння на машини як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт, з метою скорочення номенклатури систем керування та зниження енергоспоживання машин .

На сьогоднішній день на ринку вже є продукти з автономним водінням, але в основному вони засновані на системах навігації, що дублюють, і розмітці периметра. Досі жодна машина для стрижки трави не має датчиків, здатних визначати висоту трави і, отже, визначати напрям навігації.

Мета співпраці полягає у спільній розробці та перевірці концепцій або пілотних проектів.

Рівень розробки пропонованих рішень повинен бути не нижче TRL 6 – наявність прототипу системи/підсистеми для демонстрації.

Детальніше…