Чилійська компанія в галузі енергетики шукає постачальників індуктивної зарядки для електромобілів

Чилійська компанія, що займається виробництвом електроенергії, шукає європейські компанії, що спеціалізуються та мають досвід у галузі індуктивної зарядки електромобілів. Вони хочуть знайти технології та досвід для автоматизації цього заряду. Компанія хоче встановити комерційну угоду за технічною допомогою. Вони також відкриті для наукової співпраці.

Головною метою компанії є внесок кращої енергії у майбутнє регіону. З метою запропонувати нові альтернативи енергії в Чилі компанія шукає європейських партнерів, які розробляють технологію індуктивної системи зарядки для електромобілів. Потенційний тип запитуваної співпраці знаходиться у рамках комерційної угоди з технічною допомогою.

Чилійська компанія — це компанія з виробництва електроенергії з чилійським капіталом та більш ніж 40-річним досвідом. Вона має генеруючі установки в Чилі та Перу, які розподілені за різними типами генеруючих технологій.

Однією з цілей компанії є укладання угод про нові бізнес-моделі продажу енергії, таких як електромобільність. Багато клієнтів компанії, що споживають електроенергію, наприклад, гірничодобувна, цементна, лісова промисловість та інші, планують просувати електромобільність на своїх об’єктах, тому компанія хоче зробити цю нову технологію ближчою до своїх клієнтів.

Компанія шукає європейські компанії або дослідні центри, що розробляють технологію індуктивної системи заряджання електромобілів. Модель співпраці – комерційна угода із технічним сприянням. Вони також зацікавлені у потенційній угоді про співпрацю у галузі досліджень з організаціями, зацікавленими у подальшій розробці цього пристрою для подальшого тестування та аналізу у межах конкретних дослідницьких проектів. Вони шукають зарядку, адаптовану до мультистандартної зарядної станції для електромобілів. Пошук технології – це бездротове заряджання електромобілів, яка використовує магнітний резонанс для з’єднання енергії, яка є частиною системи заряджання автомобіля. Енергія передається на зарядний пристрій автомобіля через магнітну муфту, і ця енергія використовується для заряджання акумуляторів автомобіля.

Детальніше…