3-4 жовтня 2023 року відбудеться Swedish-Ukrainian Contact Seminar 2023

Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно зі Swedish Council for Higher Education запрошують Вас взяти участь у Swedish-Ukrainian Contact Seminar 2023, що відбудеться 3-4 жовтня 2023 року в онлайн форматі. Захід має на меті зміцнення співпраці між Швецією та Україною та ознайомлення із можливостями співпраці в межах Програми ЄС Еразмус+ у сфері освіти та спільних досліджень.

Під час дводенного заходу учасники також матимуть можливість:

  • дізнатись більше про вищу освіту і дослідження в Україні та Швеції
  • створити мережеву платформу для розбудови нових партнерств
  • знайти партнерів для майбутніх спільних проєктів Еразмус+ для конкурсів 2024 р.

Що?  Swedish-Ukrainian Contact Seminar 2023.

Коли?  3-4 жовтня 2023 року.

Де? Онлайн, платформа уточнюється.

Цільова аудиторія: керівники та команди відділів міжнародної співпраці закладів освіти та наукових установ; інституційні Еразмус+ координатори, викладачі, дослідники та науковці, представники інших організацій, які працюють в сфері вищої освіти та науки.

Мова семінару: англійська (переклад не забезпечується).

Участь безкоштовна.

Для участі у семінарі просимо обов’язково заповнити Expression of interest – Swedish-Ukrainian Contact Seminar 2023. Програма семінару та форма для реєстрації будуть надіслані учасникам, які заповнили вищевказану форму протягом квітня-травня.

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, +38093 773 43 92 (Telegram, WhatsApp), k.zhdanova@ukr.net.

До участі просимо обов’язково ознайомитись з інформацією про Програму ЄС Еразмус+.

mon.gov.ua