Компактне гелеве паливо

Призначення. Для розведення вогню за несприятливих погодних умов, індивідуального обігріву на відкритій місцевості, просушування вологого одягу, білизни, розігрівання або приготування їжі, кип’ятіння води, обігріву малих приміщень.

Технічні характеристики. Гелеве паливо має консистецію густої пасти прозоро-білого кольору, під час горіння не утворює кіптяви, не задувається поривами вітру. 25 г гелевого палива здатне горіти протягом 15 хв дає змогу закип’ятити 200 мл води за 10 хв.

Галузь застосування. Туризм, побутове використання, у військових у побуті.

Переваги. Здатне горіти за несприятливих погодніх умов, не затухати під впливом атмосферних опадів та не задуватися поривами вітру, не містить токсичних речовин та не утворює токсичні продукти горіння, просте у використанні, легко порціонується. Завдяки сильній адгезії до різних твердих матеріалів здатне горіти на похилій площині, не зісковзуючи.

Опис. Теплова ефективність каталітичного спалювання газу досягає 99 % за рахунок повноти перетворення палива; шкідливі продукти згоряння СО, NOx і запах відсутні; низький рівень шуму, відсутність вібрації; відсутність випромінювання у видимому діапазоні; невелика вага, мобільність, універсальність, висока економічність.

Детальніше…