Стартує проведення освітньої програми «StarterNetwork» від Університету Тарту (Естонія) та YEP

Міністерство освіти і науки України інформує щодо початку реєстрації викладачів та науковців на освітню програму StarterNetwork, яка проводиться спільно Університетом Тарту (Естонія) та YEP — екосистемою інноваційного підприємництва. Програмою передбачена серія вебінарів, метою яких є розвиток інноваційного та підприємницького потенціалу українських університетів та передача досвіду і кращих практик естонської екосистеми.

Вебінари від українських та естонських експертів охоплять наступні теми:

  • 16 жовтня — створення спільних платформ: ініціативи для посилення взаємодії з бізнесом;
  • 23 жовтня — різноманіття у підприємництві;
  • 13-14 листопада — краш-курс для університетських стартапів/спін-оффів;
  • 4 грудня — 3-хвилинний пітчинг тез для університетських стартапів/спін-оффів.

Мови програми: англійська, українська.

Запрошуємо взяти участь у заходах викладачів підприємництва й менеджменту, дослідників, науковців та молодих вчених. Зареєструватися на участь у вебінарах можна за посиланням –https://www.yepworld.org/starternetwork.

Форма реєстрації буде активною постійно до 6 листопада включно.

Можлива реєстрація на один або кілька вебінарів. Інформація з деталями заходу буде відправлятися зареєстрованим учасникам/цям окремо за 5-7 днів до події.

За додатковою інформацією можна звертатися до менеджерки проєкту — Дарини Тамбулатової, daryna.tambulatova@yepworld.org.

Програма StarterNetwork реалізується Тартуським університетом та YEP — платформою інноваційного партнерства — за підтримки Естонського центру з міжнародного розвитку. YEP розвиває академічне підприємництво в межах ініціативи «Підприємницький університет». Вона реалізується спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та бізнесу, національним проєктом Дія.Бізнес, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів та Генезис за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ