07 травня 2024 року відбудеться вебінар «Особливості участі у програмах ЄС LIFE і Copernicus»

Захід пройде з 16.00 до 17.30 год у форматі ZOOM сесії, яка буде транслюватись на Facebook сторінці ГО АЄІ  https://www.facebook.com/InnoEU.UA

Організатори: Agency of European innovations / Агенція європейських інновацій та Інститут міста Львова

Участь безоплатна за умови реєстрації за цим посиланням:

https://forms.gle/78XBmw5armWBfrtP9

Під час вебінару будуть представлені можливості участі у  програмах LIFE і Copernicus, особливо увага буде приділена програмі LIFE, зокрема, загальним цілям програми і специфічним цілям субпрограм, які пов’язані із LIFE. Учасники вебінару зможуть познайомитися із політиками ЄС, які варто враховувати при підготовці проєктних заявок та особливостями різних видів проєктів.

У практичній частині вебінару учасники зможуть познайомитись із структурою проєктної пропозиції на прикладі однієї аплікаційної заявки,

Додатково, учасникам буде запропоновано перелік відкритих конкурсів програми LIFE та перелік потенційних партнерів із країн ЄС з якими можна буде напрацьовувати та втілювати проєкти.

Основний експерт  вебінару:

Максим Терлецький, в.о. директора Інституту міста Львова, проєктний та програмний менеджер із досвідом роботи більше 7 років у таких сферах: стратегічне планування та управління містом, формування локальних та міжнародних партнерств, підготовка та реалізація грантових проєктів в рамках програм Європейського Союзу, зокрема, Horizon 2020, Horizon Europe, LIFE.

Цільові групи вебінару – усі зацікавлені особи, що бажають залучати  грантові ресурси для розвитку України, зокрема, але не виключно:

  • органи державної та місцевої влади;
  • організації громадянського суспільства,
  • наукові-дослідні установи та заклади освітні;
  • підприємства, бізнес компанії та їх об’єднання;
  • активні громадяни.