Триває прийом заявок на надання грантової підтримки від CRDF Global для відвідування міжнародних наукових заходів для українських науковців

Для отримання гранту необхідно бути громадянином України і мати в минулому суттєві результати в своїй галузі досліджень. Розглядаються міжнародні заходи, що будуть відбуватися протягом усього 2024 року.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати заявку на електронну адресу: uascience@crdfglobal.org. 

Кінцевий термін подачі заявок – 31 січня 2024 року.

Заявки повинні містити чітко визначену мету, включно з обґрунтуванням та зазначенням переваг заявника, необхідних для його успішного просування в наукових дослідженнях та/або кар’єрному розвитку. Також до заявки необхідно додати резюме, детальну інформацію щодо конференції, інформацію щодо запланованих витрат, лист-підтвердження щодо прийняття доповіді/стендової презентації або анотації (за можливості). Доповідь чи презентація результатів заявником не є обов`язковою вимогою для отримання грантової підтримки.

Більше інформації щодо аплікаційної форми та необхідних документів можна знайти за посиланням.

За додатковими консультаціями звертайтеся до Офісу сприяння міжнародній грантовій діяльності НАН України: e‑mail: s.lev@nas.gov.ua, тел.: (044) 239-67-99.

nas.gov.ua