Google Україна запрошує стартапи взяти участь у новій програмі від Growth Academy

Процес подання заявок на участь у програмі відкритий для стартапів з країн Африки, Європи та Близького Сходу до 24 травня. Ця програма зосереджена на використанні штучного інтелекту для створення освітніх інструментів та рішень. Про це повідомила пресслужба компанії.

Ініціатива Google for Startups Growth Academy: AI for Education спрямована на підтримку та менторство edtech-компаній в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід та Африка). Стартапи в цьому сегменті грають ключову роль у розв’язання різних проблем освіти, використовуючи потенціал штучного інтелекту для персоналізації навчання, підвищення кваліфікації вчителів та поліпшення навчальних результатів.

Програма надасть засновникам стартапів та їхнім командам спеціалізовані майстер-класи, менторство експертів та можливості для нетворкінгу. Це тримісячна програма, яка забезпечить учасникам можливість особисто зустрічатися з менторами Google та іншими експертами. Більша частина взаэмодії відбудеться віртуально.

Процес подання заявок на участь у програмі Google for Startups Growth Academy: AI for Education відкритий для стартапів з країн Африки, Європи та Близького Сходу до 24 травня 2024 року. Більш детальну інформацію та можливість подати заявку можна знайти на сайті програми.

tech.liga.net