Вихровий гранулятор для одержання гранул пористої аміачної селітри

Призначення. Вихровий гранулятор може бути використаний для гранулювання різних речовин з розчинів і розплавів.

Технічні характеристики. Вихровий гранулятор має потужність до 10 т/год за готовим продуктом, кінцевий продукт має ступінь монодисперсності до 98 %, вологість – до 0,2 %, утримувальна здатність по відношенню до дистиляту дизельного пального становить 7–8 %, міцність гранул становить 300–350 г/гранулу.

Галузь застосування. Хімічна промисловість.

Переваги. Можливість істотного зменшення габаритних розмірів (зокрема, висоти) робочого простору; збільшення часу перебування гранули в робочому просторі вихрового апарата; можливість керування рухом гранули в робочому просторі гранулятора; можливість створення в об’ємі робочого простору гранулятора інтенсивної турбулентності; універсальність (можливість проведення процесів грануляції та сушіння в об’ємі одного пристрою); технологічність і простота виготовлення; можливість швидкого переналагодження та зміни конструктивних і технологічних параметрів за необхідності.

Опис. Нові можливості використання звичайних принтерів можна одержати Вихровий гранулятор дозволяє отримувати гранульовані продукти без застосування грануляційних башт. В основу його роботи покладено спосіб грануляції з розплавів, розчинів і суспензій, що ґрунтується на удосконаленні динаміки руху потоку гранул.

Детальніше…