У березні-квітні відбудуться лекції від UKRAINE GLOBAL FACULTY

Команда Ukraine Global Faculty з радістю анонсує нові лекції, що відбудуться у березні-квітні 2024 року за участю провідних міжнародних топспікерів. Реєструйтесь, беріть участь і розширюйте горизонт своїх знань разом з нами! Чекаємо на вашу активну участь на нашій освітній онлайн платформі для особистого та професійного розвитку.

Онлайн лекція наукової співробітниці Медичного коледжу Бейлора та Університету Райса (США), яка увійшла до рейтингу “Новатори до 35 років” MIT Technology Review Olga Dudchenko – «How to turn a human into a fly».

Дата та час – 14 березня 2024 о 19:00

Лінк на реєстрацію – surl.li/rfhmc


Онлайн лекція партнера, зареєстрованого патентного повіреного у Foley Hoag LLP (Boston, MA, USA), який входить до рейтингу Найкращих адвокатів Америки (патентне право), PhD, JD Alexander Akhiezer – «Patent Enforcement».

Дата та час – 21 березня 2024 о 19:00

Лінк на реєстрацію – surl.li/rfhor


Онлайн лекція наукової співробітниці та керівниці дослідницької групи в Інститут системної нейронауки ім. Кавлі Норвезького університету науки і технологій, PhD у галузі комп’ютерної нейронауки Soledad Gonzalo Cogno – «Clustering And Dimensionality Reduction In Neuroscience».

Дата та час – 26 березня 2024 о 19:00

Лінк на реєстрацію – surl.li/rfhpt


Онлайн лекція професора соціальних досліджень та державної політики Нью-Йоркського університету в Абу-Дабі, доктора історичних наук Georgi Derluguian – «Bronze Age as the First World-System».

Дата та час – 04 квітня 2024 о 19:00

Лінк на реєстрацію – surl.li/rfhqz


Онлайн лекція професора Школи комунікації та журналістики Анненберга Південно – Каліфорнійського Університету, консультанта з освітніх технологій (EdTech) та експерта з комунікацій, віце-президента Academic Partnerships Raymond A. Lutzky – «User Experience Design and Affordances».

Дата та час – 09 квітня 2024 о 19:00

Лінк на реєстрацію – surl.li/rfhrx


Онлайн лекція виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками (м. Лондон, Великобританія) David Rubens – «Creating The Next-Generation Risk Management Framework».

Дата та час – 16 квітня 2024 о 19:00

Лінк на реєстрацію – surl.li/ejrlw


Онлайн лекція професора університету Дрекселя (Філадельфія, США), засновника та директора Інституту наноматеріалів Е. Дж. Дрекселя, доктора технічних наук Yury Gogotsi – «Discovery of New Nanomaterials – Tiny Flakes that Define the Future of Technology».

Дата та час – 29 квітня 2024 о 19:00

Лінк на реєстрацію – surl.li/rfhus

mon.gov.ua