11 квітня 2024 року відбудеться науково-практична конференція «Використання штучного інтелекту в наукових дослідженнях та прикладних розробках»

Інститут проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України запрошує всіх зацікавлених на науково-практичну конференцію «Використання штучного інтелекту в наукових дослідженнях та прикладних розробках» («Use of Artificial Intelligence in Scientific Research and Applied Development»), що відбудеться 11 квітня 2024 року в режимі конференції ZOOM (посилання для підключення буде згодом розміщене на  сторінці конференції, а також надіслано учасникам разом з її програмою).

В рамках конференції передбачається обмін досвідом використання технологій штучного інтелекту у межах наукових досліджень та при розробці прикладних рішень і їх практичному застосуванні, а також обговорення широкого кола питань, пов’язаних з таким використанням, у тому числі питань переваг й ризиків у зв’язку із цим, віднайдення балансу в цій частині та інших суміжних питань.

Робочі мови конференції – українська та англійська.

Кінцевий термін подання заявок – 3 квітня 2024 року.

За результатами конференції передбачається публікація електронного збірника матеріалів на вебсайті організатора конференції та його розсилка учасникам конференції в електронній формі.

Участь у конференції та публікація її матеріалів є безкоштовними.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

nas.gov.ua